strip

strip

pátek 15. dubna 2011

04- Záběr po záběru



Na světě je už celkem deset záběrů,váží něco kolem čtyřiceti vteřin, jsou zdravý a mají se čile k světu.Celý proces se (zatím) obešel bez větších komplikací z čehož máme všichni velkou radost a tak, vždycky je co slavit.
Vzhledem k tomu že chronologicky sme začali točit od konce filmu,neměl               bych (jak mě Honza rozumně upozornil) uveřejnit screenshoty nebo nějakej záběr na zkouknutí z jednoho prostého důvodu,moc by se prozradilo a vy by ste se potom tolik netěšili na to jak to všechno dopadne.
i Gonza si zaanimoval
Jistě jste si také všimli loga našeho hodného pana sponzora, jednoho jsme „ulovili“ lovíme však dál, takže kdyby se někdo z vás čtenářů (potenciálních úlovků) chtěl nechat ulovit, stačí napsat a během mžiku zašlu číslo svého bankovního účtu, samozřejmě že vítané jsou i různé druhy naturálií, jak v pevné tak i v kapalné formě.
Teď něco k plánu výroby.Ve většině záběrů budeme do pozadí vkládat greenscreen, chceme dosáhnout toho aby byly vidět vzdálené horizonty krajiny a města. Lubor Černý a Pavel Ptáčník, kluci který si s 3Déčkem rozumí, (což je pro mě španělská vesnice) mi přikejvli na to že tyhle věci vymodelujou v komplu a že to bude fajn,sem tam přidaj i nějakej ten dýmeček, mlžičku nebo prachu obláček a bude to. Jak jednoduché.
Tak se těšim na první náhledovky.

M.K.



3 komentáře:

  1. Kdy přibude nový článek pánové?

    OB

    OdpovědětVymazat
  2. Přibude,,brzyčko a doufám že k tomu by sme tam už mohli prdnout nějakou první pohyblivou náhledovku,

    OdpovědětVymazat