strip

strip

neděle 10. dubna 2011

03 - A co to jako má bejt?

Anotačka pro vaši partnerku, až ji na to potáhnete do kina, a nebo pro partičku, toho času festivalových přátel, povalujících se s programem v ruce před hotelem Thermal.

A co to jako má bejt?

Poslouchej, tak má to být    postapokalyptický zombí akčňák . Nejde však o nějakou nadšenecky citující a vyměklou  parodii, ale o skutečné žánrové atmosféry.   Napětí nepovolí ani na vteřinu. Prostředí povědomého a zdánlivě mrtvého města,  ve kterém všudypřítomná stigmata civilizační arogance, nenechají nikoho z diváků   na pochybách, že tenhle nový svět skrývá něco víc, než jen nehybné kusy betonu a opuštěné vraky aut. A k čemu má osamocený hrdina, jež na motorce brazdí  krajinu, upilovanou dvouhlavňovou brokovnici? A co hledá?

...

Je taky důležité připomenout, že plánovaná stopáž je 10 minut, což je asi  60 sekund na 3 ampery a to není zas tak špatný a hlavně, že film  bude stylizovaný loutkový animáč. Takže bohužel  žádná Milla Jovovich.
Z.

1 komentář:

  1. Tak toto je paraaada chlapci. Leen tak dalej. Tie sceny vizeraju fakt luxusne. a vytvarno uplna bomba. Uz sa tesim na vysledok.

    OdpovědětVymazat